Pàgines

dilluns, 21 de juny del 2010

DIA MUNDIAL DE L’ESCLEROSI LATERAL AMIOTRÒFICA (ELA)



El novembre vaig escriure sobre l'Isabel Rojas, afectada d'esclerosi lateral amiotròfica (ELA). L'article és deia Jo no puc esperar. EL MEU TEMPS S'ACABA!
Fa deu dies ens varem trobar l'Isabel, a una terrassa de la rambla de Catalunya. Anava acompanyada d'un nebot. Ens vam alegrar. L'Isabel continua lluitant contra el temps.

Avui, coincidint amb el solstici d'estiu, se celebra el DIA MUNDIAL DE L’ESCLEROSI LATERAL AMIOTRÒFICA (ELA).


En aquest documental d'Ander Luque recull el testimoniatge de quatre persones que ens expliquen el seu combat per la vida. A Espanya, unes 4.000 persones pateixen ELA, una malaltia degenerativa de tipus neuromuscular que provoca una paràlisi muscular progressiva i, finalment, la mort.

La Fundació Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELACAT) m'han enviat un correu on m'informen que, coincidint amb el dia mundial de la malaltia, llença una CRIDA SOLIDÀRIA amb l’objectiu de donar a conèixer la malaltia i la seva problemàtica a la societat i recaptar fons per l’atenció a les persones afectades.
COM POTS AJUDAR?

• INFORMA’T!!! No restis indiferent a la realitat que t’envolta. Dedica uns minuts a conèixer la malaltia. Mira el PowerPoint adjunt al missatge.

• Ajuda’ns a fer difusió. REENVIA AQUEST MISSATGE A TOTS ELS TEUS CONTACTES!!! Fem una cadena solidària, volem arribar a tothom!!!

• FES-TE COL•LABORADOR. Fes-nos arribar el full de col•laboració que adjuntem a aquest missatge o contacta amb nosaltres per telèfon 937665969, per mail ela@elacat.org o al nostre Facebook.

PER QUÈ?

• Amb la teva aportació contribueixes a millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA i de les seves famílies.
Des de la fundació els oferim Atenció a Domicili en les àrees de Treball Social, de Teràpia Ocupacional i Psicològica i posem a la seva disposició un Banc de Productes de Suport.

• Reenviant aquest missatge, contribueixes a fer difusió sobre la malaltia i a crear una societat sensibilitzada i compromesa amb les necessitats dels afectats.

1 comentari:

Isabel ha dit...

Muchísimas gracias, Anna, por tu contribución. Un fuerte abrazo. Isabel